لازانیا

لازانیا خوراک معروف محبوب بین الملی در تمام کشور ها سرو میشود هم شبیه خوراکی های که با آب و آرد درست شده خب میتوانند دستکاری زیادی در آن انجام داد تا یک رسپی متفاوتی از دل آن بیرون بیاید در دسته پاستا قرار میگیرد و این هم برای کشور ایتالیا میباشد کسایی که اولین بار لازانیا را تیست میکردند توقع داشتن مزه ای شبیه ماکارونی بدهد اما وجود سس زیاد و طعم دهنده گوشت و غیره نسبت به خمیر آن سبب مزه ای متفاوت شده که در کارخانه ها خمیر آنرا آماده میکنند. خود رومی ها هم از یونانی ها در طی تبادلاتی که داشتند این دستور قضایی را به کشورشان بردند تغییرانی در آن ایجاد کردند تا به شکل امروزی درامد سس سفید هم از مواد اصلی آن به علاوه گوشت سبزیجات است مقادیر آن مشخص است مثلا دو نفر و برای تعداد بیشتر همان مواد را بیشتر کنید.

لازانیا 12/1/2022 1:35:00 AM 0912 لازانیا
لازانیا

رستوران لازانیا

رستوران لازانیا خمیر لازانیا مثل ماکارونی  با شکل متفاوت ورقه ورقه ای از دسته پاستاهای خوشمزه بخاطر تنوعی که هر سرآشپز میتواند در آن ایجاد کند با توجه به قیمت و ذائقه مردم همان شهر  بسیار پرطرفدار در دنیا است. از نوع خمیری طرز تهیه میشود حدس زد که اصالتی ایتالیایی دارد مواد همراه آن هم ترکیبی از ماکارونی پیتزا گرفته شده واقعا شبیه به هم هستند پس کسانی که آن دو را دوست داشتند طرفدار لازانیا هم شدند.  لازانیا یک غذای ایتالیایی است که قرن هاست در میان مردم وجود داشته است. این یک ظرف ماکارونی لایه لایه است که از لایه های متناوب پاستا، پنیر و انواع سس تشکیل شده است. رایج ترین نوع لازانیا با پنیر ریکوتا، سس گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده درست می شود. با این حال، تعداد زیادی در دستور العمل کلاسیک وجود دارد که شامل انواع پنیر، سبزیجات و گوشت است.

لازانیا در قرن چهاردهم در ناپل ایتالیا پدید آمد. در اصل با ورقه‌های ماکارونی لازانیایی که با پنیر ریکوتا و گیاهانی مانند پونه کوهی و ریحان پوشیده شده بود، درست می‌شد. با گذشت زمان، این دستور پخت تکامل یافت و شامل سس گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده و همچنین مواد دیگری مانند قارچ یا اسفناج شد. امروزه لازانیا را می توان به اشکال مختلف در سرتاسر جهان یافت. روش سنتی برای تهیه لازانیا این است که مواد را در یک ظرف پخت قرار دهید که با یک لایه پاستا شروع می شود و سپس یک لایه پنیر و سپس یک لایه سس. این عمل تا زمانی که تمام مواد تمام شود تکرار می شود. پس از جمع شدن، لازانیا را در فر می‌پزیم تا قهوه‌ای طلایی و روی آن حباب‌دار شود.

لازانیا بسته به طرز تهیه می تواند به عنوان غذای اصلی یا کنار غذا سرو شود. می توان آن را گرم یا سرد سرو کرد و می توان آن را با سس ها یا تزیینات اضافی مانند پنیر پارمزان یا جعفری برای طعم بیشتر سرو کرد. لازانیا همچنین یک غذای باقیمانده عالی است زیرا زمانی که به خوبی در ظرف دربسته در یخچال تا چهار روز نگهداری شود به خوبی گرم می شود. لازانیا یکی از آن غذاهایی است که همه آن را دوست دارند زیرا بسیار همه کاره و خوشمزه است! چه از ابتدا آن را درست کنید یا از موادی که در فروشگاه خریداری شده استفاده کنید، با این غذای کلاسیک ایتالیایی اشتباه نمی کنید!

لازانیا
لازانیا

خط کمپرسور کندانسور موتور آسانسور